STRONGFLEX: 

Ktorý materiál by sme mali zvoliť?: ČERVENÝ alebo ŽLTÝ?

Aký je rozdiel medzi ČERVENÝMI (80 ShA*) a ŽLTÝMI (90 ShA*) silentblokmi?

ČERVENĚ – tvrdosť okolo 80 ShA* - podvozkové diely majú rovnakú tvrdosť ako originálne oceľovo-gumené silentbloky. Ale pevnosť polyuretánu je veľa krát lepšia a jeho unikátne vlastnosti zabezpečujú pretrvávajúci komfort. ČERVENÉ silentbloky odporúčame pre všetkých čo používajú autá na "normálne" jazdenie a chcú zlepšiť stabilitu a ovládatelnosť. 

ŽLTÉ - tvrdosť okolo 90 ShA* - odporúčané pre športové-závodné autá, tuning.. atd. Podvozok sa správa tuhšie ako je potrebné vo vysokých rýchlosťiach. Tvrdosť polyuretánu zabezpečuje stabilitu podvozku počas mnohých rokov.
ČIERNE –tvrdosť 80 alebo 90 ShA* - robené na objednávku.

Hlavný rozdiel medzi ČERVENÝMI a ŽLTÝMI silentblokmi je TVRDOSŤ! Materiál je odolný voči počasiu, olejom, vazelíne, soli, kyselinám, rozpúšťadlá, vo všetkých prípadoch je EXCELENTNÝ!

Kľúčové vlastnosti polyuretánu:
Zvyšuje životnosť gúm,
Stabilitu podvozku,
Zvyšuje komfort z jazdy,
Zvyšuje bezpečnosť
Malé náklady na výmenu.

*ShA – je stupnica tvrdosti. Viac informácii ohľadom tvrdosti nájdete na www.wikipedia.org 

  

POWERFLEX: 

Ktorý materiál by sme mali zvoliť pri výbere zo značiek POWERFLEX?: ČERVENÝ,  ŽLTÝ, FIALOVÝ či Čierny?

Aký je rozdiel medzi ČERVENÝMI (65 ShA*), ŽLTÝMI (70 ShA*) FIALOVÝMI (80 ShA*) alebo ČIERNYMI (95 ShA*)silentblokmi?

ČERVENĚ – tvrdosť okolo 65 ShA* - ČERVENÉ silentbloky od značky POWERFLEX sa používajú najčastejšie na úchyty výfuku prípadne ako náhrady silentblokov kde je potrebná veľká pružnosť

ŽLTÉ - tvrdosť okolo 70 ShA* - ŹLTÝ materiál sa používa najčastejsie na silentbloky nápravnice alebo silentbloky motora, ide o makšiu variantu polyuretánu aby sa neprenášali nadmerné vibrácie do karosérie

FIALOVÉ –tvrdosť 80 ShA* - FIALOVÝ materiál (Steet) je vyvinutý ako náhrada za klasické gumené silentbloky pre autá jazdiace denne na cestách. Fialový materiá poskytuje ideálny kompromis z hľadiska tvrdosti pre autá na bežne vozenie.

ČIERNE –tvrdosť 95 ShA* - ČIERNY materiál (Black series) je vyvinutý čisto na závodné využitie, kedže poskytuje maximálnu pevnosť. Odporúčame použiť na závodné vozidlá, ktoré sú vystavené maximalnej zátaži.



Product added to compare.